عملکرد دستگاه پوست گیر سیب زمینی سایشی
پوست گیر های صنعتی مدل های بسیار متنوعی دارند اما عموما پرکاربردترین آنها پوست کن های سایشی هستند. معمولا از این مدل برای ظرفیت های پایین استفاده می شود . دستگاه پوست گیر سایشی مختص محصول سیب زمینی بوده و برای جدا سازی پوسته آن با روش سایشی استفاده می شود .
این دستگاه پوست کن سیب زمینی صنعتی ، دارای مخزن و بالابر می باشد و به صورت اتوماتیک عمل می کند . سیب زمینی ها در دسته های جدا گانه مثلا ۴۰ کیلویی (وزن هر دسته متناسب با تناژ ماشین متغیر است) از مخزن خارج شده و از طریق بالابر به محفظه بالایی دستگاه پوست گیر صنعتی انتقال پیدا میکنند.
پس از انجام فرآیند پوست گیری و اتمام مدت زمان مشخص ، محفظه های خروجی باز شده و محصول پوست گرفته شده از آن خارج می شود . محصول تخلیه شده روی نوار بازبینی قرار میگیرد تا برای اطمینان از وضعیت پوست گیری ، توسط اپراتور بررسی شوند . نهایتا سیب زمینی بدون پوست جهت ادامه فرآیند های خط از این بخش خارج می شود.
انواع پوست کن سایشی سیب زمینی
تمام مدل های این سیستم از طریق درگیری سطح سیب زمینی با لایه داخلی دستگاه فرآیند پوست گیری را انجام میدهند. طی فرآیند پوست گیری ، دستگاه محصول را به صورت مداوم داخل خود میچرخاند . در هر چرخش سیب زمینی به صورت مداوم با سطح داخلی دستگاه درگیر شده و نهایتا پوست آن به صورت کامل جدا میشود.
دستگاه پوست کن سیب زمینی سایشی جهت مصارف صنعتی و در مدلهای سمباده ای ، رنده ای و اسکرو با قیمت های مختلف ارائه میگردد . در زیر نگاهی به مشخصات هر یک از این دستگاه ها خواهیم داشت:
- پوست کن سمباده ای :
در این نوع از پوست کن های صنعتی ، سطح داخلی دستگاه از جنس سمباده ی مخصوص با نمره های مختلف می باشد . ضایعات پوست گیری این ماشین بسیار پایین میباشد. ظرفیت خروجی این ماشین از ۵۰۰ کیلو تا ۱ تن در ساعت میباشد. - پوست کن رنده ای :
بعضی از شرکت های تولید کننده ماشین آلات پوست کن صنعتی، به جای سمباده از یک سطح پانچ شده و گرد شده استفاده میکنند . این سطح به صورت رنده عمل کرده با همان مکانیزم سمباده ای ، پوست سیب زمینی را جدا میکند. به دلیل سطح درگیری بیشتر دستگاه با محصول ، ضایعات آن نیر به شدت افزایش می یابد.به دلیل استاندارد نبودن این مکانیزم ، از این نوع عموما برای ظرفیت های بسیار پایین استفاده می شود.باتوجه به عملکرد ضعیف این نوع از پوست کن ها ، این سیستم جز ماشین آلات تولیدی گروه صنعتی پویش کاران نمی باشد. - پوست کن اسکرو :
پوست کن سیب زمینی اسکرو ، از کنار هم قرار گرفتن ۱۰ تا ۱۲ غلطک مخصوص در کنار هم ایجاد میشود . داخل این غلطک ها با برس های مخصوص پوشانده شده است . فرآیند پوست گیری با چرخیدن مداوم غلطک ها و همزمان حرکت دادن سیب زمینی داخل آنها انجام می شود. ظرفیت پوستگیر غلطکی از ۱ تن تا ۳ تن در ساعت میباشد. این مدل نیز دارای میزان ضایعات بسیار کمتر نسبت به مدل رنده ای می باشد. مکانیزم پوست گیری کامل محصول ، طی دو مرحله و در دو بخش انجام میشود .
قیمت پوست گیر سیب زمینی
بسته به نوع دستگاه مورد نیاز شما و طبعا ظرفیت خروجی سیستم انتخاب شده ، قیمت ماشین آلات صنعتی پوست گیری محصول سیب زمینی متفاوت میباشد .
لذا پیش از استعلام قیمت و خرید دستگاه سیب زمینی پوست کن ، عملکرد ، سرعت و تناژ خط تولیدی مورد نظر مشخص گردد. بدین صورت همکاران ما در واحد مشاوره و فروش می توانند مدل های مناسب را پیشنهاد داده و طبق آن قیمت روز ماشین آلات را خدمت شما اعلام نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد مشاوره و فروش ما تماس حاصل فرمایید: