دستگاه روغن گیر جهت کاهش و به حداقل رساندن روغن جذب شده انواع محصولات مانند چیپس ، پیاز داغ ، فرنچ فرایز و … استفاده می شود.
در صورتی که جذب روغن در محصول بیش از حد استاندارد باشد موجب بروز اختلال می شود . چرا که هم موجب فساد سریع تر محصول شده و همچنین موجب کاهش رضایت مشتریان و مصرف کنندگان میگردد.از این رو از دستگاه روغن گیر استفاده می شود.
انواع دستگاه روغن گیری چیپس و پیاز داغ
تجهیزات روغن گیری عموما در انواع زیر طراحی و ارائه میگردد:
- دستگاه روغن گیر درامی یا سانتریفیوژ
- دستگاه روغن گیر تونلی
ماشین آلات روغن گیر درامی به صورت سنتی مورد استفاده قرار میگیرند . دستگاه با مکانیزم چرخش سریع به دور خود و با گریز از مرکز ، فرآیند روغن گیری را انجام می دهد.از جمله اشکالات این روش می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- خرد شدن محصول به دلیل چرخش
- روغن گیری ناقص یا روغن گیری بیش از حد
به دلیل عیوب زیاد این سیستم ، گروه صنعتی پویش کاران این نوع از دستگاه ها را تولید نمی کند.
دستگاه روغن گیر تونلی
دستگاه روغن گیری تونلی که در خطوط تولید چیپس سیب زمینی ، پیازداغ ، فرنچ فرایز و … بسیار کاربردی می باشد ، از جمله محصولات گروه صنعتی پویش کاران می باشد . طول این نوع از ماشین آلات می تواند بین ۲ متر تا ۴ متر متغیر باشد .
پس از ورود محصول سرخ شده به ریل دستگاه ، از طریق حرارت و سیرکوله هوا ، روغن اضافی از آن جدا می شود . روغن جدا شده مجددا قابل استفاده می باشد .
مزیت مهم دیگر این دستگاه این است که میزان روغن مد نظر جهت جدا سازی قابل کنترل است . به طور مثل ممکن است محصولی نیاز به ۲۰ درصد روغن گیری داشته باشد و این ماشین چنین قابلیتی را برای شما فراهم میکند.
همچنین ضایعات محصول در این نوع سیستم روغن گیر به حداقل می رسد . چرا که هیچ آسیب و فشاری به محصولی وارد نمیشود که موجب تخریب آن شود .
سرعت دستگاه نیز کاملا قابل کنترل می باشد . جهت روغن گیری از محصولات پر روغن نیز به راحتی قابل استفاده می باشد . ماشین به صورت تمام استیل و قابل شستشو می باشد .
مشخصات فنی دستگاه روغن گیری تونلی
انرژی مورد نیاز دستگاه روغن گیری تونلی از سه روش زیر قابل تامین می باشد :
- برق :
روغن گیرهای برقی به خاطر مصرف برق بالای خود ، عموما برای تناژهای پایین استفاده می شوند. این میزان از مصرف برق به دلیل هیترهای موجود در داخل دستگاه می باشد . به دلیل همین میزان بالای مصرف برق ، این مدل از روغن گیرهای تونلی توصیه نمی شوند.
- گاز:
این نوع ماشین آلات دارای کوره و کانال کشی مخصوص می باشند و عموما برای تناژهای متوسط کاربرد دارند.
- بویلر و روغن صنعتی:
این ماشین آلات از طریق یونیت تعبیه شده در دستگاه ، فرآیند روغن گیری را انجام می دهند.برای تناژ های صنعتی بالا که از دستگاه های سرخ کن کانتینیوس در آنها استفاده می شود ، روغن گیر های یونیت دار مناسب ترین انتخاب هستند. علت این انتخاب قدرت حرارتی بالا در دستگاه های روغن گیری بویلردار می باشد .
دستگاه های روغن گیری تونلی از طریق اتصال به تابلو برق مرکزی ماشین آلات خط تولید ، به راحتی قابل کنترل هستند. وجود جت فن در این ماشین آلات ، موجب افزایش قدرت حرارتی دستگاه شده و با انتقال حرارت داخلی دستگاه به محصول ، فرآیند روغن گیری انجام می شود .
جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا استعلام قیمت دستگاه روغن گیری تونلی (چیپس و پیاز داغ) با واحد مشاوره و فروش ما تماس حاصل فرمایید:
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.